Joyful Living

Wie zijn wij?

joyful-10.jpg
 

Even voorstellen

Wij hebben één en dezelfde wens: anderen laten ontdekken hoe ze zelf hun eigen eigenheid kunnen leven, waarbij werk en privé in evenwicht zijn. Met het programma Joyful Living bundelen we onze krachten. 

Wij gaan graag met jou het avontuur aan!

 

Sophie northolt

Sophie (1971) is organisatiepsycholoog en verzorgt programma’s en trainingen op het gebied van yoga, meditatie en zingeving. Zij doceert aan de internationale opleiding voor Energetische Therapie van het International Network for Energy Healing (INEH) in binnen- en buitenland. In haar praktijk voor Energetische Therapie en coaching begeleidt zij mensen met stressklachten en levensvragen in bredere zin. Ze woont met haar gezin in Haarlem.

 

Natanja van den Brink

Natanja (1969) is initiatiefnemer van yoga- en verdiepingcentrum Yoga Bloemendaal. Zij doceert aan de opleiding Saswitha Yoga & Wijsbegeerte in Bilthoven en geeft regelmatig retreats in binnen- en buitenland. Ook geeft ze Individueel begeleiding aan mensen met fysieke klachten en regelmatig adem gerelateerd. Ze woont samen met haar gezin in Bloemendaal.

 

marit vet

Marit (1975) is bedrijfskundige en Human Resources Business Partner bij FMO, een maatschappelijk verantwoorde bank gericht op het versterken van het bedrijfsleven in ontwikkelings-economieën. Daar leert zij mensen meer van hun kracht uit te gaan en flexibel om te gaan met uitdagingen in werk, ambitie en balans. Zij is gecertificeerd yoga docent en woont met haar gezin in Haarlem.

 

Met het programma Joyful Living bundelen we onze krachten. Ieder van ons heeft meerdere posities in het bedrijfsleven vervuld zoals organisatie advies, sociale betrekkingen, marketingcommunicatie en coachen. Én een persoonlijke ontwikkeling ervaren die ons rijker heeft gemaakt. Met het bewandelen van verschillende paden hebben we ieder van ons onze eigen handleiding gevonden hoe krachtig en vol vertrouwen in het leven te staan. Met alle ups en downs van dien, want wij zijn ook maar mensen. Dit maakt dat we steviger in onze schoenen staan en minder snel met allerlei winden meewaaien. Samen vullen we elkaar aan en staan we krachtig in verbinding. Dit delen we graag met jou!

De partners waarmee wij samenwerken maken het programma compleet. Deze professionals kunnen ingaan op specifieke persoonlijke ontwikkelvragen en als nodig dáár bijdragen waar jij nog een extra stap wilt zetten.

joyful-14.jpg
 

Partners

Onze partners maken het programma compleet. Met  hun specifieke expertise kunnen zij op diverse vlakken verdere verdieping geven waar nodig.  

 
 

Partner 1

Therapeut

 

partner 2

Orthomoleculair arts

 

partner 3

Acupuncturist

 

partner 4

Voedingsdeskundige